Защо жените провалят повечето бракове

Щастието ми се усмихна, срещнах човека, които е за мен, повтаря ми всеки ден колко съм важна за него и колко много ме обича. До тук всичко е прекрасно, но как този интерес, тази любов да продължи и за напред, това е вече трудната част!

Срещнаха се преди две години, всичко се разви бързо и от хубаво по хубаво. Той, висок, красив, умен, тя, нежна, изискана и добра. Всички се случи бързо, завладяващо, той беше в краката й, тя в неговото сърце. Дойде деня, в който той реши, че трябва да я направи за винаги своя, да предприеме действия, с които да й покаже, че света му е тя. Направи и изключително предложение за продължаване в по сериозна насока на връзката им, тоест предложение за узаконяване на отношенията им. От нея по щастлива нямаше, летеше в облаците и се молеше да не сънува. Но всичко беше истина, точно след месец те вече бяха свързани в брак.

Ако от тук нататък жената не позволи всичко случило се да бъде прието като даденост любовта им може да продължи и вечно. Ако не позволи със сигурноста, която той и дава да приеме всичко, което е правила до сега за вече излишно. Ако той продължава да вижда в нея усмихнатото и мило момиче, в което се влюби.

За съжаление обаче точно това се случва, тя вече не вижда смисъл да бъде предишната, и решава, че е излишно да се усмихва, да го хвали и поддържа интереса му. Решава, че щом той вече е узаконил нещата, ще я приеме в каквато и да е светлина за напред.

Но нещата не са точно такива, интереса на мъжката част има нужда от постоянно поддържане, не само с визия от страна на жената, а и с разбиране, подкрепа и съпричастност. Не много от нежните половинки обаче виждат смисъл да се поддържат, решават, че щом детето вече е факт могат да бъдат облечени, с каквото им падне, да викат, за каквото решат и по този начин да опитат да бъдат доминиращата фигура в семейството!

Дами, недейте, отблъсквате го така, в единия случай той се затваря в себе си, не вижда смисъл да споделя с вас вече нищо, кара всичко ден за ден, като единствената причина да търпи вашето непрестанно мрънкане и размъкнатия ви външен вид е детето, което беше направено от двама ви с много любов и желание. Ако на мъжа му липсва смелост може да остане в тая ситуация и до края, но това са вече отношения без обич, на които свидетел става точно причината да се продължава така, тоест детето!

Но ако той е запазил външния си вид и усета си за красивото и доброто, той ще го намери някъде другаде. Вярно, че любовта на мъжа минава през стомаха, но не се превръщайте в неговите очи на подвижна кухня, миришеща на манджа, вечно опитваща се да отгатне желанията му, ама какво му се яде, ама десерт, ама супичка. Недейте! Ще потърси друго, не гастрономически умения много скоро другаде! Предизвиквайте го всеки ден, със спретнат до колкото е възможно в напрегнатотото ви ежедневие външен вид, с намирането на две мили думи, които да го връщат не по задължение, а с желание вечер при вас.

Ценете се един друг, и вълшебството между вас може да бъде наистина завинаги!

Please follow and like us:
error

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *