Как да изберем часовник според повода?

Различните поводи изискват различни дрехи и аксесоари, като това не прави изключение и при часовниците. Най-често се залага на познати марки. Марковите часовници са изключително търсени за официални поводи като: Бизнес срещи, официални вечери и тържества и др. С носенето на подобен тип часовник се затвърждава добрият вкус на носещия го и по този начин той се откроява от тълпата. Хората които познават часовниците веднага ще преценят кой стои срещу тях и ще си изградят за секунда едно по-добро мнение за вас. А на всеки един от нас ни е необходимо едно малко побутване при бизнес срещи или неловки първи запознанства.

Примери за подходящо съчетаване на часовник с повод:

  • Бизнес среща – Michael Kors MK8344 Lexington Chronograph

Стилният и елегантен модел на Michael Kors, хваща всички погледи на различни бизнес срещи или заседания. Типичен представител на кварцовите часовници с неуловим чар. Верижката е полирана в сребрист цвят с безел в златен цвят, а дисплеят е бял.

  • Сватба или необикновен повод – Diesel DZ7359 Machinus Chronograph

Изискан, но изключително приспособим към почти всякакво облекло. Може да се носи както с елегантен така и със спортен костюм. Отново представител на кварцовите часовници, който е със четири независими часови зони. Верижката е от кафява естествена кожа, а корпуса е полиран. Дизел залагат на различното и този път дисплея е тъмен.

Друга марка, на която можем да обърнем внимание е Nautica.

Часовниците за мъже с марка Nautica са замислени като реверанс към ветроходците. Годината на създаване на марката е 1983, когато създателят Дейвид Чу пристига като архитект в Ню Йорк, но открива и таланта си на дизайнер на часовници. Днес марката се свързва с американския начин на живот. В него високите нива на качеството на всички часовници е задължително.

Първата колекция на Nautica излиза през 1994 година и е за гмуркачите. Тези модели са със спортен дух – ориентирани към водата. Изискани са – имат висока ефективност. Пъстри са – имат съвременно излъчване.

Всички часовници с марка Nautica са с устойчивост във водна среда от 10 АТМ, а часовниците за водолази са с 20 АТМ. Името си марката е превела от латински, където Nauticus означава кораб. Затова логото на компанията се асоциира с приключенски дух, свободолюбие и авангардност.

Всички модели на Nautica са с висока устойчивост във вода и могат да се носят при гмуркане и плуване както в сладководни, така и в соленоводни басейни. Изработени са от материали с високо качество – корпусите им са от неръждаема стомана, кожени или от силикон каишки, както и гумени.

Повече информация за маркови часовници можете да откриете в магазин timebox.bg

Please follow and like us:
error

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *