Модни тенденции при бижутата за 2020 / 2021 година

Всяка жена обича да носи бижута и ако те са добре съчетани с облеклото, придават стил на външния вид на само на официални събития, но и в ежедневието.

По традиция и този сезон дизайнерите дават възможност на дамите да избират сред многообразието от свежи идеи и предложения.

Кои са основните акценти при бижутата за 2020/2021г.?

1.Модерни са бляскавите бижута, направени от кристали и полускъпоценни камъни.

2.Връща се популярността на брошките – метални или допълнени с камъни и кристали, както и брошки с вериги.

3.Украшения с формата на птици, висулки и талисмани.

Какви ще бъдат популярните трендове?

През сезон 2020/2021 се налагат по-скоро големите бижута – обеци, колие, верижки и гривни.

– При обеците – обеци тип клипс или огромен пръстен, украсени с камъни и не много големи висящи четки. Някои са доста дълги и слизат до раменете. Модерна е асиметрията – носенето на една обеца или две различни обеци.

– При герданите и колиетата – стиловете са от ретро и класически до много смели и оригинални. Популярно ще бъде украшение във формата на тънка верига, допълнено с листа, сърца, звезди и др.

– При гривните – дизайнерските решения включват гривни с камъни и пайети, пластмасови и кожени гривни. Необичайни гривни са такива за предмишницата или дори на рамото.

– При пръстените – многото предлагани модели са украсени с къмъни и метални детайли, някои са комплект за няколко пръста. Модерен ще бъде и големият пръстен във футуристичен стил.

И през следващия сезон модерни остават бижутата за коса като шноли, фиби и аксесоари с много перли, брокати и камъни. По смелите дами може да си позволят дори перли или брошки към чорапите. И, разбира се, актуални ще бъдат бижутата от сребро, ако искаме да се доверим на древните предания, че във високосна година не трябва да носим злато.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *