Как да изберем подходящия за нас чадър ?

Твърде вероятно е никога да не сте се замисляли какъв чадър да си купите, а да взимате първия който откриете в магазина. Сигурно и ви се е случвало да завали проливен дъжд, а Вие да нямате как да се предпазите от него. С тази статия ние имаме за цел да ви дадем полезни съвети при избора на чадър.

На първо място – много е важно какъв е стилът ви на обличане и по него да изберете дизайн. Второто по важност е колко свободно място имате в чантата си. Третото от особена важност е здравината.

Ако сте бизнес дама то идеалният вариант за Вас е сгъваемият чадър, който може да приберете съвсем спокойно в чантата си или чантата ви с документи.

Ако имате по ежедневен стил на обличане то чадър със стандартна дълга дръжка би Ви бил от полза.

Добре е когато си купувате чадър да проверите неговата здравина. Това може да направите като го отворите и съберете няколко пъти в магазина. Не е добре ако при тези две операции чадърът издава странни и скърцащи звуци.

Вече поговорихме за здравината и подходящия за Вас размер. Сега ще отделим малко време и на модните тенденции.

Особено модерни през 2019г са чадърите с метални или алуминиеви ръкохватки и форма на сърце в сив или кърваво червен цвят.

Друг особено популярен модел за тази година са чадърите с къси дървени дръжки тип „бастун” и сив цвят.

Запомнете – не пренебрегвайте чадъра !!! Той е един от основните модни аксесоари. И не пестете средства при покупката му, защото това е средството, което ви пази сухи в проливни дъждове и бури.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *