Бременна съм и не знам как да скрия коремчето

Небезисвестен факт е че бременността е най-щастливия момент за една жена. През тези 9 месеца тя носи в себе си нов живот, който е плод на любовта с парньора и. В тези 9 месеца коремът става все по-голям и е трудно да бъде прикрит. По тази причина и повечето дами се чудят какво да облекат само и само да го скрият и да не е толкова забележим.

Идеята на тази статия е да дадем малко съвети точно на бременните дами:

За начало е добре да спрете или да намалите носенето на дънки и дънкови блузи. Денимът е от материите, които хем раздразват кожата, хем стоят по прилепнали. Колкото по-впита е в тялото една дреха – толкова по привлича хорските погледи.

През бременността голяма част от жените носят клинове и широки анцузи – това е добър подход. Първо заради тъмният цвят(най-често черен, защото издължава и скрива коремчето) и второ заради материята(най-често памук и еластен-не дразни плода).

Отгоре – вече няма как да носите тесни тениски и блузки с паднало рамо – коремчето вече е наедряло и този тип блузи не стоят добре. Удачен вариант за горно е горнище от анцунг с големи джобове в коремната област или суичер с качулка. Тези 2 опции стоят по-широки и когато една жена е облечена в тях става по-трудно забележим корема.

Много важни са и маратонките. Трябва да си изберете маратонки с по-равна подметка, за да не натоварвате кръста. Идеята е, че с качването на килограми натоварването в тази част на тялото се утроява.

Не трябва да се притеснявате по никакъв начин от това, че сте бременна и се обличате спортно. Най-важното за вас е да се чувствате удобно. Вие сте красива, дори повече от преди. Вие сте бременна и във вас кипи нов живот.

Please follow and like us:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *